Yritys

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita fysioterapiapalveluita jo vuodesta 1983 lähtien.
Perheyritys jo vuodesta 1983

Klaukkalan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy on toiminut Klaukkalassa jo vuodesta 1983 lähtien. Yrityksemme perustaja Olli Einistö on valittu v.2002 Klaukkalan vuoden yrittäjäksi ja 2012 Suomen fysioterapialiiton toimesta vuoden fysioterapiayrittäjäksi. Toiminta-ajatuksena on asiakkaiden toimintakyvyn ja terveyden ylläpitäminen ja edistäminen fysioterapian keinoin yhteistyössä eri yhteistyökumppanien kanssa.

Toimitilamme on uudistuneet 2011 syksyllä ja suunniteltu sekä varusteltu käyttötarpeen
mukaisesti. Käytössämme on 4 hoitohuonetta, lasten -ja neurologisten terapiasali, isompi
harjoittelusali sekä tilat alaraaja-analyysia varten. Lisäksi pohjallisten valmistukseen on oma paja. Tilaa on kokonaisuudessaan 254 neliötä, kahdessa tasossa. Tilat ovat esteettömät ja sähköiset ovet mahdollistavat kulkemisen itsenäisesti mm. pyörätuolilla.

Olemme osa maanlaajuista Auron- fysioterapiaketjua. Lue lisää www.auron.fi

 

Vuoden 2012 Fysioterapiayritys

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry:n hallitus on nimennyt 24.5.2012 Finlandia-talossa järjestettävillä valtakunnallisilla Fysioterapia- ja kuntoutuspäivillä Vuoden 2012 Fysioterapiayrittäjäksi Olli Einistön.

Hän on luonut Nurmijärven Klaukkalaan 10 fysioterapeuttia työllistävän hoitolaitoksen, jonka toiminta perustuu korkeisiin eettisiin arvoihin ja tavoitteelliseen yhteistyöhön terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa.

Vuoden Fysioterapiayrittäjä on valittu vuodesta 1995 saakka.
Lue lisää http://www.fysi.fi/uutiset

z